Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vicepresidenta Ortega mostra tot el seu suport als ajuntaments, a Puigdàlber

Joana Ortega, vicepresidenta del Govern de la Generalitat, va inaugurar divendres per la tarda el nou Centre Cívic de Puigdàlber. Al costat de l’alcalde del municipi, David Masdeu, Joana Ortega ha volgut mostrar el seu suport als alcaldes i regidors que treballen dia a dia en els ajuntaments, grans i petits.

Des del poble més petit en superfície del país, Ortega ha volgut deixar clar que per al Govern no hi ha ajuntaments que sobrin a Catalunya i que la feina de proximitat i atenció a les persones que fan és molt important.

 

El Centre Cívic de Puigdàlber, finançat en part pel Departament de Governació a través del programa "Viure al Poble Més", disposa de tres plantes. A la planta baixa hi ha el nou consultori mèdic, a la primera planta hi ha un equipament per a joves i a la tercera, un petit gimnàs.

La superfície total construïda de tot l’edifici és de més de 526m2, dels quals 182m2 corresponen a la planta baixa destinada a consultori local.

L’alcalde de Puigdàlber, David Masdeu, l’ha qualificat d’”obra emblemàtica” i ha recordat que la rehabilitació d’aquest antic edifici ha trigat una dècada.

Ortega ha afegit que és un equipament “ben pensat, per donar resposta a les necessitats d’avui i de demà”.

Prèviament, la vicepresidenta havia visitat les actuacions de recuperació del barri de les Guixeres de Dalt a Vilobí del Penedès i la zona dels Pèlags.

Després de conèixer aquest paratge natural, Joana Ortega es mostra convençuda que té un gran potencial turístic.

Tant a Vilobí com a Puigdàlber, la vicepresidenta va reunir-se amb l’alcalde i la resta de membres dels dos consistoris.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: