Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La revetlla de Sant Joan organitzada pel Casal Popular de Vilafranca i el Ball de Diables busca la continuïtat

Els organitzadors de l’acte que la nit de diumenge a dilluns va amenitzar la revetlla de Sant Joan al centre de Vilafranca estan satisfets amb la participació obtinguda.

<p class="Standard">Més d’un centenar de persones van participar al sopar que es va celebrar a la Plaça del Penedès, mentre que el muntatge de la falla al llarg de la tarda i el posterior concert dels Derrumband també van comptar amb un ampli seguiment.

<p class="Standard">El Casal Popular de Vilafranca segueix en la seva línia de recuperar les celebracions tradicionals i dotar-les de presència a la vila quan, abans, pràcticament no en tenien. El cas de la revetlla de Sant Joan era un dels més clars i, a partir d’ara, la idea és continuar organitzant l’acte en els propers anys.

<p class="Standard">Els Diables de Vilafranca es van encarregar del foc durant la revetlla però, a més, portaven el grup de rumba Derrumband a la Rambla de Sant Francesc per fer ballar els assistents fins ben entrada la matinada. El concert dels Derrumband estava previst com a cloenda del certamen COET, que la colla vilafranquina està muntant pel proper 13 de juliol, però per motius d’agenda s’ha fet abans. Tot i així, els beneficis del concert aniran a parar a la organització del Certamen Obert d’Espectacles Tradicionals amb Pirotècnia.

<p class="Standard">Des del Ball de Diables de Vilafranca creuen que la jornada serà molt atractiva per a tots aquells que se sentin atrets per la pirotècnia i per la cultura tradicional.

<p class="Standard">El COET tindrà lloc a L’Escorxador durant tot el dia 13 de juliol i està obert a la participació de tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: