Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La PAH creu que l’Ajuntament de Vilafranca fa un "doble joc"

Una cinquantena de membres de la PAH s’han concentrat aquest migdia a la Plaça de la Vila de Vilafranca per denunciar que l’Ajuntament està aplicant amb ells un doble joc.

Des de la PAH expliquen que fa unes sis setmanes van instal·lar unes pancartes amb els lemes de la plataforma al camp de futbol de l’Espirall a instàncies i amb el permís de la junta del club vilafranquí. Però aquestes pancartes van ser retirades fa unes setmanes per ordre del Patronat Municipal d’Esports, segons diuen, sense comunicació prèvia ni avís de cap tipus.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca considera que, tot i que l’Ajuntament s’ha posicionat al seu costat amb algunes mesures, com la recollida de signatures per la ILP o els serveis jurídics d’assessorament, actua contradictòriament amb accions com la retirada de les pancartes.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ha cridat les consignes habituals contra els bancs, els polítics i la situació dels milers de famílies que han perdut o podrien perdre les seves llars. Els seus membres també han recordat que l’acció continua i que la PAH seguirà al carrer fins que les coses no canviïn.

Abans de la concentració a la Plaça de la Vila, els integrants de la PAH han enganxat cartells a les entitats bancàries de la Rambla de Nostra Senyora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: