Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Múnia i Moja jugaran la propera temporada a tercera catalana

Aquest dimecres el Comitè de Competició va confirmar oficialment, que l’equip munienc perdeia el partit davant el Sant Ildefons per 0-3 i el Moja per problemes econòmics

Aquesta derrota -el partit l’havia guanyat per 3 a 2- el fa caure a la posició 14ena i així es confirmava el seu descens.<br /> El gran beneficiat és l’equip del Molanta, que salta a la 13ena posició i assoleix la permanència matemàtica.<br /> A instàncies de l’equip d’Olèrdola, el Comitè de Competició ha castigat a la Múnia amb 163 euros de multa econòmica i amb la pèrdua del partit per l’alineació indeguda dels jugadors juvenils Adrià Vila i Jaume Tarrida, inscrits amb el Castellví de la Marca, equip filial de la Múnia, per incomplir el que preveu l’article 86 apartat b/ del Reglament General de la Federació Catalana de Futbol.<br /> Aquest apartat es prou clar.<br /> Especifica que no es podran alinear jugadors juvenils d’un equip filial, les 4 darreres jornades de lliga si no han jugat en tota i cadascuna de les 5 jornades anteriors o en 9 ocasions al llarg de la temporada.<br /> Les impugnacions de partits a la recta final de lliga és evident.<br /> L’equip de la Múnia va impugnar el partit de la jornada 32 del 19 de maig, per presumpta alineació indeguda del jugador del Gornal Ignacio Pons, però aquest no havia estat alineat.<br /> També va impugnar el partit de la jornada 28 davant el Begues.<br /> Es va reclamar que el jugador Miquel Avila tenia 5 amonestacions i no podia jugar.<br /> El Comitè de Competició també ho va desestimar al confirmar que nomes en tenia 4.<br /> però encara més afegits.<br /> Els equips de l’Olímpic Can Fatjó i Cubelles també haurien pogut impugnar el partit davant la Múnia, però van guanyar.<br /> Pel que fa al Moja, l’equip d’Olèrdola renunciarà a la segona catalana per motius econòmics.<br /> La seva plaça l’ocuparà la Guineueta.<br /> <br />

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: