Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Federació d’ADF Penedès Garraf munta el dispositiu especial per la revetlla de Sant Joan

Com és habitual, les Agrupacions de Defensa Forestal de la Federació Penedès Garraf munten un dispositiu especial per la revetlla de Sant Joan. Els ADF’s actuen com a cos que dóna suport als Bombers, que moltes vegades han d’intervenir en diferents punts del territori.

El tècnic de la federació Xavier Xortó explica que les condicions del bosc són millors aquest any que l’any passat per aquestes dates, gràcies a les pluges que han anat caient durant la primavera.

Per la revetlla, el centre de comunicació de ràdio i de coordinació que les agrupacions de defensa forestal tenen habitualment a Vilafranca es trasllada a Font Rubí per l’operativitat de les possibles actuacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: