Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP convoca una nova assemblea oberta per elaborar una proposta alternativa i participativa als pressupostos municipals

A través d’una Assemblea de Pressupostos Participatius que es farà el proper 26 de juny a l’Escorxador, la CUP continua amb el procés obert per a debatre i elaborar una proposta alternativa als propers pressupostos.

Aquest procés té diferents objectius. Afavorir el desenvolupament d’una nova cultura de participació popular i oberta. Estimular una cultura d’autogestió política, en què l’autogovern i la solidaritat siguin valors fonamentals. I oferir una major transparència administrativa en la gestió de recursos públics.

Aquest és el tercer any que es treballen els pressupostos participatius des de la CUP. Enguany s’abordarà un debat complet sobre pressupostos, despesa corrent i inversions, per elaborar una proposta alternativa als pressupostos municipals.

S’ha preparat una dinàmica de grups, en que es realitzarà una simulació d’un pressupost. Cada grup farà una proposta, distribuint i prioritzant els recursos disponibles. D’aquesta manera els participants hauran de debatre quins recursos destinar a cada partida, quines quantitats i amb quins objectius.

Aquesta és una assemblea oberta a tota la població, entitats i col·lectius que han estat convidats a participar i treballar conjuntament una proposta alternativa i participativa als pressupostos municipals.

L’assemblea serà el proper dimecres 26 de juny a 2/4 de 8 del vespre a l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: