Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP considera que l’equip de govern fa un ús malintencionat i partidista de les xifres dels recursos que es destinen a serveis a les persones

La Candidatura d’Unitat Popular de Vilafranca ho ha dit després d’analitzar la roda de premsa que el govern sociovergent va realitzar el passat dia 10 de juny en el qual afirmava que destina el 32% del pressupost municipal en l’àrea de serveis a les persones Hi ho ha fet aportant les dades facilitades pel mateix govern municipal.

Explica la CUP que el 24 de novembre de 2012, el regidor d’hisenda va enviar la proposta de pressuposts a tots els grups municipals. Aquesta vegada, i a diferència d’anys anteriors, amb la novetat d’incloure una proposta de pressupost per àrees i serveis. En aquesta proposta s’observa clarament com la despesa que l’Ajuntament dedica a l’Àrea de Serveis a les persones és en total de 5.613.018. Que inclou més de 3.200€ de despeses de personal. Això significa un 14,91% del total del pressupost municipal. Si es desglossa la partida i ens centrem només en serveis socials la partida es redueix fins a un 6,9%, del qual més de la meitat explica la CUP són despeses de personal de l’Ajuntament.

La CUP explica que el que han fet CIU i PSC és canviar l’estructura inicial de les diferents àrees de l’Ajuntament i afegir a l’àrea de Servei a les Persones partides que inicialment havien inclòs a d’altres àrees. Es tracta, insisteixen, d’una clara operació de maquillatge polític i d’autojustificació d’un acord de govern incomprès pel conjunt de la població.

Demanen des de la CUP al govern municipal que deixi d’embolicar i desinformar amb voluntat partidista amb els números del pressupost, i es posi a treballar per a donar suport a les famílies i persones desnonades per les entitats financeres, amb problemes d’alimentació, sense ingressos, o sense lloc de treball.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: