Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut d’Estudis Penedesencs organitza el Vè Seminari d’Història del Penedès

La secció d’Història de l’Institut d’Estudis Penedesencs convoca, per a la tardor de 2013, el Vè Seminari d’Història del Penedès sota la temàtica del món de la viticultura, els vins, caves i aiguardents.

El Seminari tindrà lloc els dies 25 i 26 d’octubre al Vendrell.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és donar a conèixer la història i l’evolució de diversos aspectes del món de la viticultura, l’enologia, els vins, els caves i els seus destil·lats al Penedès històric i al Camp de Tarragona com espai territorial. Aquesta temàtica apareix sovint en tot tipus d’estudis històrics ja què són elements consubstancials a la història humana d’aquests territoris.

Fins el 30 de juny de 2013 es podran fer propostes de comunicació amb les dades personals de l’autor, títol i un breu resum de 1.000 caràcters.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: