Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jornada sobre màrqueting digital

El Centre Àgora de Vilafranca acollia aquest dimarts una sessió sobre màrqueting digital organitzada amb la col·laboració d’ACC1Ó, l’agència de suport a la competitivitat de l’empresa catalana.

El gerent de l’empresa de venda de vi per internet Decántalo.com Oriol Ripoll era l’encarregat d’explicar davant dels assistents, molts d’ells provinents del sector vitivinícola, com treballar la presència de les seves respectives empreses a la xarxa i treure’n el màxim rendiment. Per a Ripoll és fonamental treballar la identitat virtual de l’empresa, que la plataforma web i la seva presència a internet s’avinguin amb els seus objectius.

Ripoll també destaca que internet ens permet mesurar l’impacte de les nostres accions i per tant establir uns resultats concrets un cop ens hem marcat uns objectius per a complir.

 

La sessió ha servit per a resoldre preguntes pràctiques sobre l’ús de les xarxes socials o eines com Youtube per a les empreses; també per a posar de manifest que sempre s’ha de dimensionar el que es vol fer a la xarxa i comprovar que està funcionant tal i com s’ha plantejat, sigui una empresa gran o petita.

El Centre Àgora continuarà ara oferint sessions formatives dins del programa Agrupem i avancem. Al juliol hi ha prevista una jornada de networking en cooperació empresarial. Les persones interessades s’hi poden apuntar a través de l’adreça de correu electrònic .

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: