Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Felip Puig remarca l’aposta del govern de la Generalitat per l’enoturisme al IV Congrés d’art i paisatge vitivinícola

El Conseller d’Empresa i Ocupació ha estat aquest matí a Vilafranca per obrir la segona jornada del IV Congrés d’art i paisatge vitivinícola. Puig ha remarcat l’aposta ferma que el Govern de la Generalitat, a través de l’Agència Catalana de Turisme, i amb la col·laboració dels consells reguladors i les DO’s, vol fer sobre l’enoturisme a tot el territori.

<p class="Standard">Per a Puig, Catalunya ha de sortir de la crisi a través de la reindustrialització, aprofitant la seva posició privilegiada com a pol logístic, però tenint molt en compte la singularitat dels seus paisatges. En aquest sentit, el conseller creu que Catalunya està trobant els complicats equilibris entre aquests tres factors a través de nous processos per a explotar com l’enoturisme.

<p class="Standard">Puig ha dit en la seva intervenció que el Penedès ha d’aprendre a explotar la seva singularitat a través de l’enoturisme i ha avançat que, al juliol, la Generalitat presentarà públicament la seva proposta enoturística amb la voluntat d’atraure més turistes estrangers i mobilitzar el turisme interior.

<p class="Standard">El Conseller ha valorat positivament l’impuls del congrés al Fòrum Internacional del Paisatge de Vinya i Enoturisme, un ens permanent que neix amb la voluntat de vetllar per les actuacions que es facin al territori en el futur. Puig també s’ha compromès a fer arribar al president de la Generalitat i a la resta de consellers les conclusions del IV Congrés d’Art i Paisatge Vitivinícola.

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard">Felip Puig remarca l’aposta del govern de la Generalitat per l’enoturisme al IV Congrés d’art i paisatge vitivinícola

<p class="Standard"> 

<p class="Standard">El Conseller d’Empresa i Ocupació ha estat aquest matí a Vilafranca per obrir la segona jornada del IV Congrés d’art i paisatge vitivinícola. Puig ha remarcat l’aposta ferma que el Govern de la Generalitat, a través de l’Agència Catalana de Turisme, i amb la col·laboració dels consells reguladors i les DO’s, vol fer sobre l’enoturisme a tot el territori.

<p class="Standard">Per a Puig, Catalunya ha de sortir de la crisi a través de la reindustrialització, aprofitant la seva posició privilegiada com a pol logístic, però tenint molt en compte la singularitat dels seus paisatges. En aquest sentit, el conseller creu que Catalunya està trobant els complicats equilibris entre aquests tres factors a través de nous processos per a explotar com l’enoturisme.

<p class="Standard"> 

<p class="Standard">2.57’32” – 2.58’17”: Felip Puig (Conseller d’Empresa i Ocupació): Un país com el nostre… potència

<p class="Standard"> 

<p class="Standard">Puig ha dit en la seva intervenció que el Penedès ha d’aprendre a explotar la seva singularitat a través de l’enoturisme i ha avançat que, al juliol, la Generalitat presentarà públicament la seva proposta enoturística amb la voluntat d’atraure més turistes estrangers i mobilitzar el turisme interior.

<p class="Standard"> 

<p class="Standard">2.58’55” – 2.59’34”: Felip Puig (Conseller d’Empresa i Ocupació): Però també… món

<p class="Standard"> 

<p class="Standard">2013-06-28-m

<p class="Standard">PUIG 2

<p class="Standard"> 

<p class="Standard">El Conseller ha valorat positivament l’impuls del congrés al Fòrum Internacional del Paisatge de Vinya i Enoturisme, un ens permanent que neix amb la voluntat de vetllar per les actuacions que es facin al territori en el futur. Puig també s’ha compromès a fer arribar al president de la Generalitat i a la resta de consellers les conclusions del IV Congrés d’Art i Paisatge Vitivinícola.

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

<p class="Standard"> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: