Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Esquerra Republicana proposa millores a la via pública de Vilafranca

Des de l’equip municipal dels republicans s’ha proposat i preguntat reiteradament per possibles millores a la via pública de la Vila, però, segons un comunicat, en molts casos no hi ha hagut resposta per part de l’equip de Govern.

Els republicans si que valoren positivament que s’hagin realitzat algunes de les seves propostes com  restaurar les fonts i asfaltar l’aparcament del costat del Complex Aquàtic i el c/la Paloma però apunten que no s’han realitzat les millores en l’asfaltat de carrers com el c/del Carme, c/Puigmoltó, c/Guardiola, c/St. Antoni i  uns trams de carrers del c/Vidal i del c/de l’Escorxador que estan en pèssimes condicions. També proposen que es millorin diferents trams del vial de les Clotes.

Per altra banda, els republicans insisteixen en que el Govern compleixi amb el compromís de treure l’estacionament de vehicles del c/del Sol per garantir així la seguretat dels veïns i ciutadans . També demanen l’instal·lació de pilones al c/Raval de la Font per garantir el pas del vianants per les voreres i insisteixen, una vegada més , en prioritzar millores al centre de la Vila com pintar els porxos, unificar il·luminació, canviar rajoles trencades i recuperar el projecte de millora dels carrerons de Sta. Maria per tal de millorar la imatge del centre històric.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: