Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta l’Associació Musical Tarota

Ahir a la tarda es presentava oficialment l’Associació Musical Tarota. Integrada per diferents persones vinculades a la música, l’associació va néixer l’any passat amb la voluntat d’organitzar cursos, tallers, concursos i altres activitats que puguin promoure i fer arribar la música i la cultura musical a tothom, sigui quina sigui la seva necessitat.

La presentació pública de l’associació tenia lloc a la plaça Sant Joan i comptava amb un mini concert de diferents formacions musicals, començant per un quartet de saxos que va interpretar, entre altres temes, peces de la banda sonora de les pel·lícules de Harry Potter.

Durant la tarda també es va presentar el llibre del divulgador musical David Puertas “Notes de concert”.

L’Associació Musical Tarota té la seva seu a la mateixa Plaça Sant Joan, al local de la Societat Coral el Penedès i actualment està integrada per Dàmaris Nogués, Lluís Arnan, Lluís Giménez, Meritxell Montserrat i Àngels Esteve.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: