Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC demana al govern que impulsi de forma immediata un nou local de joves

Des del tancament de l’ETC, al carrer de la Font, Vilafranca no disposa de local juvenil.

Representants d’ERC i les JERC creuen que és inadmissible i exigeixen al govern sociovergent que “impulsi de forma immediata un projecte i una nova ubicació perquè Vilafranca recuperi un espai de trobada pel jovent ”.

El regidor Pep Quelart recorda que l’any 2010 va portar al ple una moció, que va ser aprovada per unanimitat, reclamant un local pels joves. El govern, a més,  es va comprometre a habilitar un espai provisional aquell mateix any.

ERC critica que l’equip de govern continua donant llargues i recorda que el nou local “primer s’havia de fer a Cal Berger, després s’apuntava a l’edifici de la Virben”, però a hores d’ara desconeixen l’existència de qualsevol planificació al respecte i demanen clarificació i decisió al govern.

Més enllà de la crítica a la inoperància de l’equip de govern, Pep Quelart defensa que és necessari donar resposta a aquesta necessitat.

 

Les JERC creuen que és important que Vilafranca tingui un local de joves per reunir-se, organitzar actes, xerrades o concerts, en definitiva un espai de socialització i relació entre el jovent.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: