Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han tornat a portar un castell de nou a Olesa de Montserrat

En un cap de setmana en el que també han recollit el reconeixement de la European University.<strong></strong>

Els Castellers de Vilafranca actuaven aquest diumenge a la tarda a Olesa de Montserrat, juntament amb els Castellers d’Esparraguera. L’actuació a la Plaça de l’Ajuntament ha permès als vilafranquins portar  per segona temporada consecutiva un castell de nou pisos a Olesa de Montserrat, repetint la mateixa actuació que l’any passat, si exceptuem el pilar de comiat que en aquesta ocasió ha estat el de sis.

Els Verds van anar per feina i van descarregar amb solvència el 3 de 9 amb folre a la primera ronda. A la segona ronda van descarregar la torre de 8 i per completar una bona diada van descarregar una construcció “marca de la casa” com és el quatre de vuit amb l’agulla. L’any passat a Olesa hi van descarregar el pilar de 7 amb folre i aquest any va ser el pilar de sis. També cal destacar que els de la camisa verda van rebre el reconeixement del municipi amb la descoberta d’una placa commemorativa del primer castell de nou pisos descarregat l’any passat a la mateixa plaça.

Parlant de reconeixements cal dir també que dissabte a la tarda els Castellers de Vilafranca participaven de la cerimònia de Graduació 2013 de l’European University, on van ser guardonats amb una de les Medalles d’Honor que aquesta prestigiosa universitat europea entrega anualment.

L’ European University, que enguany celebra el seu 40è aniversari, atorgava d’altres medalles entre les quals al <strong>Futbol Club Barcelona</strong> en la categoria de Responsabilitat social corporativa. El guardó corresponent als Castellers de Vilafranca és el de la categoria de lideratge, en reconeixement a la seva passió pel treball en equip, la promoció dels millors valors humans i la seva excel·lència en lideratge<strong>, i el recollia el seu president, Josep Cabré.</strong>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: