Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els artistes Josep Massana i Jordi Llavina signen una etiqueta de vi del Priorat

El Centre Agrícol de Vilafranca va acollir aquest dimecres aquest acte gens habitual, la presentació d’una etiqueta per una ampolla de vi realitzada per l’escultor Josep Massana de Sant Pau d’Ordal i l’escriptor vilafranquí Jordi Llavina.

L’etiqueta figura en les 300 ampolles del Dempeus Selecció de la varietat de carinyena, que ha elaborat la bodega familiar Balmaprat de Porrera. Un cap de setmana qualsevol, no es gens estrany topar-te amb Josep Massana o Jordi Llavina per qualsevol racó del Priorat i molt especialment pels carrers de Porrera. Llavina, autor del text de l’etiqueta, va parlar de vi i literatura. Per la seva banda, Josep Massana, ha cedit un fragment de la seva obra “Ceps d’hivern”, per configurar la part visual de l’etiqueta. Josep del Àguila, l’elaborador del vi, es va manifestar molt agraït amb els dos artistes que ja són amics. Del vi en va parlar en aquests termes. Com signa Llavina a l’etiqueta: “L’arrel del cep, la terra, llicorella. Un dia marcenc plora el cep …”. Aquest vi ja figura a la carta de prestigiosos restaurants com el Celler de Can Roca, entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: