Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei d’Atenció Primària de l’Alt Penedès assegura que no es tancarà el PADES

La direcció del Servei d’Atenció Primària de l’Alt Penedès-Garraf-Baix Llobregat Nord ha fet pública una nota en que vol sortir al pas del que ha qualificat de rumors infundats que apunten al tancament del Programa d’Atenció Domiciliària Equip de Suport (PADES).

Afirma que continuarà com sempre prestant els seus serveis a la població. Apunten però també, que el canvi que s’activarà suposa una millora en l’atenció als malalts crònics. Concretament perquè el servei s’orientarà més a la cronicitat i la complexitat, sense deixar però en cap moment l’atenció al pacient oncològic. Refermen en el comunicat que actuaran com a equip de suport tant en l’atenció a les persones amb malalties cròniques avançades com amb els pacients oncològics, i que la seva funció serà sempre l’atenció de les necessitats pal·liatives.

A través de les xarxes socials corre una carta demanat suport per evitar el tancament del PADES a l’Alt Penedès, i on s’afirma que la direcció del Servei d’Atenció Primària de l’Alt Penedès-Garrfa-Baix Llobregat Nord treballa en aquest sentit de deixar l’Alt Penedès sense aquest servei. El temor expressat és que es privatitzi la gestió del PADES, i que això acabi redundant en una davallada en la qualitat d’un servei molt ben valorat per les famílies usuàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: