Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patronat d’Esports va retirar les pancartes de la PAH perquè no es permet col·locar aquesta mena d’informació

Fonts de l’Ajuntament han explicat a la nostra redacció que el Patronat d’Esports té com a criteri general no permetre l’ús de les instal·lacions esportives per a la col·locació d’informació que no estigui relacionada amb l’àmbit de l’activitat física i esportiva.

Diuen que és per aquest motiu que van retirar les pancartes de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca del camp de futbol de l’Espirall, que és de titularitat municipal, i les van guardar perquè no tenien coneixement d’a qui tornar-les.

D’aquí la sorpresa que ha generat la mobilització de la PAH aquest migdia davant de l’ajuntament quan, segons les mateixes fonts, el consistori col·labora sovint amb la plataforma.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: