Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El passat dimecres va tenir lloc al Centre Àgora una jornada d’iniciació a l’exportació

Al llarg de dues hores, Adam Papaseit, cap d’Iniciació a l’Exportació de la Unitat d’Internacionalització d’ACC1Ó, va exposar a les 35 empreses penedesenques que van assistir a la jornada, els factors claus i les recursos necessaris per aconseguir les primeres vendes a l’exterior.

Triar un mercat estratègic, preparar el procés, seleccionar el canal de distribució més adequat, conèixer l’entorn legal, o tenir cura de la imatge que transmet el web corporatiu, són algunes de les recomanacions de Papaseit.

També es van presentar diferents recursos que  ACC1Ó posa a l’abast de les empreses per iniciar-se en l’exportació. Un bon exemple és el programa <em>Iniciació a l’Exportació</em>, en el que l’empresa compta amb el suport d’un assessor d’internacionalització, un assessor en marketing digital i un tècnic en comerç internacional, a temps parcial, al llarg d’un any.

La jornada és la primera activitat d’un programa de foment a l’exportació, organitzat conjuntament per l’Ajuntament i l’Associació Vinícola Catalana, que es desenvoluparà al llarg del 2013. La propera jornada estarà dedicada al marqueting digital en l’àmbit de l’exportació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: