Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cultura tot l’any de Sant Sadurní proposa per aquest mes de juny una ruta gastro-grallera-musical

Els organitzadors han volgut anar més enllà en aquesta proposta. A banda d’alimentar l’esperit per la via de la cultural, també volen fer-ho en el sentit més literal de la paraula. El dijous 20 de juny es proposa una ruta gastro-grallera-musical consistent en fer una cercavila amb uns grallers molt especials.

Es tracta del grup Els Laietans, que oferiran els temes més trencadors del moment adaptats a la gralla. La cercavila recorrerà els carrers del centre de Sant Sadurní, concretament per les terrasses dels bars i restaurants, on ens oferiran una tapa o pintxo i beguda a preus assequibles.

D’aquesta manera es vol donar la benvinguda a l’estiu, amb una oferta gastronòmica i cultural diferent i divertida.

La trobada s’iniciarà a les 8 del vespre al bar "El Sega", i continuarà per La Perla, La Vinateria, El Cafè del Raval, Cal Ticus, L’Enoteca, el Platillus, el Cafè de la Plaça i el Bar David.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: