Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El “Cor de pop rock” de la Polifònica ha repassat els clàssics del gènere a través del cant coral

Amb el títol “Cor de pop rock”, la coral vilafranquina interpretava els grans temes del gènere que han marcat la història de la música i també la vida de moltes persones. Dels Beatles a Adelle, passant per Queen i els Bee Gees entre molts altres artistes.

El radical canvi de registre de la Polifònica ha generat força expectació entre el públic que va assistir al concert i que va poder sentir, per exemple, aquest medley de cançons dels Beatles. La propera actuació de la Polifònica de Vilafranca tindrà lloc el proper dissabte 29 de juny al Monestir de Montserrat, al concert participatiu de “El pessebre” de Pau Casals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: