Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Local de Joventut de Vilafranca es presenta organitzat una jornada de treball oberta a la participació d’associacions de joves

El recentment constituït Consell Local de Joventut realitzarà aquest dissabte la primera de les seves activitats de cara els i les joves de la vila.  En nom del Consell,  en David José i Eloi Sendrós, explicaven que després de força temps de treballar-hi ha estat possible tirar endavant aquesta iniciativa.

El Consell té com a objectius treballar per potenciar l’associacionisme juvenil, promoure el contacte entre els joves i fer de nexe d’unió entre aquests i l’Ajuntament i les altres administracions.

Per començar a treballar-hi han preparat una jornada de treball per dissabte al matí, a la Fassina, que oferirà xerrades i debat sobre espai públic, equipaments juvenils i participació ciutadana.

La temàtica consideren des del Consell que es prou interessant i que pot motivar els joves a participar.

En aquests moments formen part del Consell Local de Joventut de Vilafranca quatre entitats, però esperen poder comptar ben aviat amb més associacions de joves de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: