Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal fa el seguiment i control de les activitats de lleure educatiu i esportiu amb infants i joves a l’Alt Penedès

El Consell Comarcal té delegades, per part de la Generalitat, les competències de seguiment i control de les activitats de lleure educatiu i esportiu per a menors de 18 anys. Durant els mesos de juliol i agost de l’any passat, es van organitzar a la comarca de l’Alt Penedès més de 60 activitats per a infants i joves menors de 18 anys.

Abans i durant la realització de les activitats, com ara casals d’estiu, colònies o campaments, el Servei Comarcal de Joventut organitza visites de control per garantir la qualitat de les activitats i el compliment de les mesures de  seguretat i la normativa. A més, al llarg de l’any realitza visites d’inspecció a les cases de colònies i els albergs de joventut per comprovar que compleixen la normativa sobre instal·lacions juvenils.

Els ajuntaments, les entitats, les empreses, les escoles i les ampa han de comunicar amb antelació a la Generalitat les activitats per a menors que organitzaran. La Direcció General de Joventut dóna publicitat a les activitats a través del seu web: <a href="http://www.gencat.cat/joventut" target="_blank">www.gencat.cat/joventut</a>.

La majoria de les activitats que s’organitzen a la comarca de l’Alt Penedès compleixen amb la normativa de la Generalitat, però des del Servei Comarcal de Joventut es recomana a les famílies que abans d’inscriure els seus fills s’assegurin que els organitzadors compleixen amb la normativa. Si l’activitat està inscrita a l’Agenda d’activitats publicada al web de la Direcció General de Joventut, el compliment de la normativa està garantit; si la activitat no està inscrita a l’Agenda, poden fer la consulta al Servei de Joventut del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: