Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club de l’emprenedor de Sant Sadurní s’inaugura amb el taller ‘Habilitats emprenedores’

El Centre de Serveis a les Empreses Nexes inaugura el proper divendres 5 de juliol, a les 12 del migdia, l’espai Club de l’Emprenedor, amb la tertúlia ‘Les Habilitats emprenedores’, dirigida a emprenedors i persones interessades en autoocupar-se o crear la seva empresa.

El taller anirà a càrrec de la c<em>oach </em>personal i organitzacional Laia Pascual, de l’empresa consultora <em>Vitis Consulting, </em>i es pretén que sigui participatiu. S’hi tractaran continguts com les habilitats que cal que tinguin els emprenedors, l’esperit d’emprenedoria o les habilitats i competències que ha de tenir un emprenedor d’èxit.

Les places són limitades i cal confirmar l’assistència a Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament, Centre Nexes, de Sant Sadurní.

A partir del 5 de juliol el Club de l’Emprenedor, un espai setmanal de relació i trobada amb altres emprenedors, amb assessorament tècnic i tota la documentació necessària per formar-se.

El Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de Sant Sadurní reprèn així un servei que ja havia funcionat anys enrere i que tenia per objectiu ajudar a gestar empreses, oferint les eines que pot necessitar qualsevol emprenedor. El servei es va aturar en els darrers temps, tot i mantenir-se l’assessorament tècnic a nous projectes d’emprenedoria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: