Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns arrenca la quinzena edició del Lector de l’Odissea

El repartiment dels originals que s’han presentat aquest any i la configuració dels grups de lectura amb els cent lectors donarà el tret de sortida al XVè Premi de Narrativa El Lector de l’Odissea. Serà el proper dilluns a les vuit del vespre, a l’Escorxador de Vilafranca.

A l’acabar, a les 9, en un acte obert a tothom, Oriol Pi de Cabanyes presentarà el seu llibre Oferiu flors als rebels que fracassaren, premi Prudenci Bertrana de l’any 1972 i àmpliament censurat per la dictadura franquista en el moment.

Aquest any 31 obres competiran per guanyar el premi, sent una de les edicions amb més participació d’escriptors. Els lectors tindran temps fins al dia 22 de juliol per llegir i debatre sobre les obres presentades, ja que en aquesta data es celebrarà l’assemblea que donarà pas a la segona fase de lectura del premi, amb una primera selecció de les obres ja feta.

En aquesta nova edició s’ha reforçat a nivell tècnic la participació de lectors a distància, estrenant una nova web del Premi (www.premi.lodissea.com) que facilita el procés d’inscripció i d’informació del dia a dia dels debats, i el Lector de l’Odissea s’ha estès a les xarxes socials, Facebook i Twitter, des d’on també es podrà viure l’experiència lectora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: