Dilluns, 20 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bon temps i bon ambient el que s’ha viscut en la tercera edició de la Poesíada de Vilafranca

Dissabte se celebrava la III Poesíada a Vilafranca que començava a les set de la tarda davant el monument a Milà i Fontanals de la Rambla de Sant Francesc i que realitzava un recorregut d’onze parades enmig del barri gòtic en el qual hi van participar un total de vuit poetes majoritàriament locals i d’altres poblacions catalanes.

L’objectiu d’aquest espectacle poètic, com destaca el sant Borrell, és portar la poesia al carrer, a la gent, a les famílies i sobretot als infants aportant una nova mirada poètica i defugint l’elitisme a través de la poesia entesa com una eina de comunicació.

També entre les motivacions de la Poesíada hi ha la de fer escoltar la poesia sense prejudicis.

Entre els participants d’aquesta edició hi havia Josep-Ramon Bach, Ricard Mirabete, Joan Porcà, Juan Porteros, Josepa Ribera Vallès, Mercè Solé, Santi Borrell i Violant de Bru amb la participació especial d’alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’escola Sant Ramon de Penyafort i dos alumnes de 5è de primària de l’Escola Montagut.

Així, es podia veure per exemple un autor com Ricard Mirabete recitant poemes del seu llibre “Les ciutats ocasionals”.

 

 

Durant el recorregut un grup de músics de l’Escola de Música Municipal Maria Dolors Calvet amenitzava la vetllada.

L’acte comptava amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i estava organitzat pel Santi Borrell i la Violant de Bru.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: