Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui es fa la primera Shopping Night Wine

La iniciativa de l’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila pretén omplir el centre d’activitat fins a la una de la matinada. Per això ha arribat a acords amb alguns bars i restaurants de la zona, que oferiran menús especials i música en viu.

Les botigues, a més de regals i ofertes en els seus productes, oferiran tastos de vins de la Denominació d’Origen Penedès, que s’ha sumat a la iniciativa aportant en exclusiva vins de la zona. A la porta de les botigues hi haurà un rètol que indicarà la procedència dels vins.

Al llarg de tota la nit hi haurà música en viu en diferents punts: batucada i salsa, al carrer dels Ferrers; gospel al carrer de la Font; música per a nostàlgics, a la rambla Sant Francesc; desfilades en diferents carrers del centre i el primer <em>Walking Dance</em> de Catalunya, dirigit per l’animador Claudio Melamed i organitzat per l’Espai d’Esport ED’s. Aquest <em>Walking Dance</em> recorrerà diferents carrers al ritme de la música amb l’objectiu que la gent s’animi a participar de l’espectacle. La idea ve dels Estats Units, on es va desenvolupar i va tenir una gran acollida tant per part del públic com dels comerciants de la Cinquena Avinguda de Nova York.

 

La festa acabarà, a partir de la una de la matinada, amb un concert d’Enric Alegre, organitzat pel bar El Coro a la plaça Sant Joan; i un concert de Super Gang, amb versions dels anys 80, a la plaça Jaume I.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: