Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte la colla Jove actuarà a Vilafranca, a l’ajornada diada de Sant Jordi, del passat mes d’abril

La jornada es va haver de suspendre per la pluja i finalment se celebra aquest dissabte.

Hi actuarà la Jove de Vilafranca conjuntament amb els Xiquets del Serrallo i finalment no hi podran assistir els Castellers de Cornellà, per motius de calendari degut al canvi de dates. Ambdues colles es concentraran a dos quarts de set de la tarda a la plaça de Jaume I, davant el monument als castellers. L’actuació tindrà lloc a les set a la plaça Constitució cantonada amb carrer dels Ferrers.

 

Diumenge, la colla es desplaçarà al Parc d’atraccions del Tibidabo, on participaran a la festa castellera que organitza aquest cada any parc barceloní, conjuntament amb altres colles que aniran actuant en parelles durant tota la jornada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: