Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana Sant Martí acollirà la segona edició del Sarroca Medieval

Després de la primera edició de Sarroca Medieval que es va fer l’octubre passat, l’Ajuntament de Sant Martí a través de les regidories de Turisme i Promoció Econòmica i de Cultura i Festes, organitza aquesta segona edició. Enguany serà els dies 8 i 9 de juny, amb la voluntat que a partir d’ara es faci en aquestes dates.

Els actes se celebraran al voltant del Conjunt Monumental. HI haurà mercat, campament medieval, exposició de màquines de tortura, sopar medieval i moltes altres activitats. Per accedir al recinte es podrà pujar a peu pel Camí Vell del Castell; i també hi haurà disponible un servei de tren amb una única parada a l’Avinguda del Castell.

En quan a novetats, s’obrirà dissabte i diumenge tant al matí com per la tarda. També hi haurà més espai per a la parades del mercat i per els campaments medievals. El sopar amb espectacle es farà a l’exterior, hi haurà exposicions d’oficis i els espectacles al carrer seran més freqüents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: