Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amnistia i Equalmón reflexionen sobre els Drets Humans després de les revoltes populars al Magrib i l’Orient Mitjà

Demà a dos quarts de vuit del vespre, tindrà lloc a l’Escorxador una taula rodona organitzada per Amnistia Internacional Alt Penedès i Equalmón sobre els drets humans en la complexitat de les anomenades “primaveres àrabs”.

El periodista Ismael Carbó moderarà la taula en la qual participaran Pamela Urrutia, investigadora de l’Escola de Pau de la Universitat Autònoma de Barcelona, Jordi Baltà, coordinador del Programa del Nord d‘Àfrica de la Secció Espanyola d’Amnistia Internacional, i Antoni Resta, Vice-president d’Equalmón.<br /><br />

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: