Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

200 participants al sopar que culmina els actes del vintè aniversari del Milà

L’institut més novell de Vilafranca, el Milà i Fontanals, ha complert 20 anys. L’efemèride, celebrada intensament per els 700 alumnes actuals, culminava divendres passat amb un sopar per a alumnes, exalumnes, famílies, professors i exprofessors de l’institut.

La pista del Milà es va omplir de taules que van acollir els gairebé 200 <strong> </strong>comensals.

Un mural commemoratiu del 20è aniversari donava la benvinguda als assistents i els permetia fotografiar-se. També es va confegir un mural amb dedicatòries.

Inaugurat l’any 1992 com a extensió de l’institut Eugeni d’Ors, va acollir alumnes d’EGB i de BUP i gradualment va anar implantar l’Educació Secundària Obligatòria i el Batxillerat. Un any més tard, al setembre de 1993, el Milà i Fontanals va començar a funcionar com a centre independent.

Durant la festa es va homenatjar el professor més veterà del centre, el Josep Porcell, que es jubila a finals d’aquest curs.

En el seu balanç d’aniversari, Porcell lamentava les nombroses reformes educatives i deia que el canvi més gran ha estat l’entrada de la diversitat a les aules.

Dos dels primers alumnes del Milà, l’Alberto Redondo i el David Bueno, recordaven els vells temps i en destacaven l’estret contacte entre professors i alumnes.

Un parlament de l’actual director, Pere Martí, i la interpretació de la corranda del 20è aniversari a càrrec de Paton Soler van precedir el sopar d’aniversari que va cloure amb un brindis i un castell de focs.

<strong>La festa havia començat hores abans a Cal Bolet amb un espectacle de l’alumnat d’Arts Escèniques i un parlament commemoratiu del 20è aniversari, que va comptar amb la presència de nombroses autoritats de l’ensenyament a l’Alt Penedès.</strong>

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: