Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VamCats equipa els Castellers de Vilafranca amb un model personalitzat

Aquest dilluns a la seu social dels Castellers de Vilafranca, ha tingut lloc l’acte de presentació de les VamCats Castellers de Vilafranca. A la roda de premsa hi ha participat el gerent de VamCats, Guillem Soldevila, i el president dels Verds, Josep Cabré.<br />

Ja fa setmanes que els Castellers de Vilafranca es varen posar en contacte amb la nova empresa de Vambes Catalana per veure si era possible fer un model a mida per la Colla. <br />Des de VamCats no van dubtar ni un moment en posar-se a treballar-hi. La voluntat de col•laboració per les dues parts ha estat perfecte i durant els darrers mesos s’ha estat dissenyant i treballant conjuntament amb el prototip.

<br />La nova marca de Vambes Catalana de Vic, ha dissenyat un model amb la mateixa forma que el model clàssic unisex de VamCats i han aconseguit fer els colors corporatius de la Colla amb una combinació de pells verdes en napa i serratge.

<br /><br />Guillem Soldevila, destaca que és la primera colla que disposa de bambes personalitzades i firma que estan satisfets d’aquests ambaixadors.<br /><br />L’acord de col•laboració permetrà als membres de la colla adquirir el model directament a través de la colla a un preu especial per als 100 primers parells. <br />VamCats també creu que serà un model molt ben acollit per tota l’afició de la Colla de Vilafranca que la podran adquirir a www.vamcats.cat a un preu promocional de 60 euros <br />Les VamCats-Castellers de Vilafranca estaran disponibles a finals del mes de maig. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: