Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una exposició d’Òptics del Món es pot veure aquests dies a la botiga Roba Amiga de Vilafranca

Es tracta d’un recull de fotografies que mostren alguns dels projectes en que aquesta ONG amb seu a Terrassa ha desenvolupat al llarg d’aquests darrers anys.

Es pot visitar a la seu de la botiga Roba Amiga de Vilafranca, al carrer Sant Pere, i és fruit de la voluntat dels responsables d’aquesta iniciativa d’obrir l’espai a la vila. Com comenta Raimon Rovira, responsable de Serveis de la Cooperativa Nou-Set, és una de les idees que es volen potenciar. Oferir l’espai a entitats i associacions que treballin activitats socials i la solidaritat.

Rovira apuntava també que han volgut col·laborar amb Òptics pel Mon per que a banda dels seus projectes arreu del món, tenen una iniciativa de reciclatge d’ulleres que s’assembla al que fan ells a la botiga Roba Amiga.

La primera exposició que ha tingut espai a Roba Amiga de Vilafranca és aquesta exposició, que presentava Sandra Busto, una de les components d’aquesta ONG.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: