Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un nou robatori de fil de coure torna a deixar Sant Pere Molanta sense telèfon

Els veïns de Sant Pere Molanta no tenen connexió a la línia telefònica des d’ahir a la nit. Tot Sant Pere, el barri de Pere Pau o l’escola estan incomunicats per<strong> </strong>la línia de telefonia fixe i sense accés a internet.

Aquest matí, els vigilants municipals han comprovat que és degut a un nou robatori del fil de coure del cablejat telefònic. El robatori ha tingut lloc en el mateix lloc de les altres ocasions, en una vinya a tocar de la N-340, i afecta uns 200 metres.

Tècnics de Telefónica ja treballen per restituir el cablejat robat i en les properes hores s’ha de restablir la línia telefònica a Sant Pere Molanta.

Aquest és el tercer robatori del cablejat telefònic a Sant Pere Molanta en poc més de mig any: A meitat de gener, els lladres es van endur 200 metres de cable i a finals de novembre de l’any passat van robar 150 metres de fil de coure, deixant Sant Pere Molanta sense connexió telefònica durant més de 15 hores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: