Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un centenar de persones a la cloenda de la 16a Ruta del Xató

Amb 16 anys a les seves espatlles, la Ruta del Xató es consolida com una de les iniciatives pioneres en la promoció d’un territori a través de la gastronomia.  <br />

Dilluns, al Vendrell, un centenar de persones, bàsicament restauradors integrants de la Ruta del Xató, representants dels municipis que integren el territori del Xató i mitjans de comunicació van cloure la 16a edició de la Ruta.

Del balanç que fan de la temporada 2012-2013 destaquen el protagonisme del web i les xarxes socials de la Ruta, que han incrementat en gairebé 2000 persones el seu nombre de seguidors, mentre que les visites al web s’han estancat sobre els 10.000 visitants. Segons el seu origen el 51,5% dels visitants del web són de la ciutat de Barcelona, el 7,6% de Madrid i el 7,3% de Tarragona.

El grup de propostes turístiques més visitades són les activitats relacionades amb senderisme i cicloturisme, presentades en l’anterior temporada. Les rutes senderistes descarregables a través de wikiloc han tingut més de 4.000 visites i el banc d’imatges de la Ruta, més de 19.000 visualitzacions.

La 16a Ruta del Xató ha acabat lliurant el tradicional morter de marbre al xef Fermí Puig, que n’ha sigut l’ ambaixador. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: