Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Setmana de reconeixements per als alumnes de disseny de l’Escola Municipal d’Art Arsenal

Alumnes de l’escola han estat seleccionats per fer el cartell de la Festa Major del Vendrell i han rebut mencions d’honor en el concurs per triar el logotip oficial i la samarreta del saló de moda que promou Fira de Barceloba, The Brandery.

Joan Guerra, Olga Cantalosella i Ruben Fernàndez, alumnes del cicle de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’Art Arsenal han estat els tres finalistes del concurs per al cartell de la Festa Major del Vendrell d’enguany. Els finalistes van ser escollits per un jurat entre una trentena de projectes gràfics. Seguidament, els tres cartells seleccionats es van sotmetre a votació popular a resultes de la qual en va sortir el guanyador. Es tracta d’una il·lustració jovenívola i festiva realitzada per Ruben Fernàndez que anunciarà la Festa Major de la capital del Baix Penedès.

Per altra banda, els alumnes del cicle de grau mitjà de disseny també estan d’enhorabona. Dissabte, a la seu d’Apple Store de Barcelona, es va fallar el concurs de disseny de logotip i samarreta oficial de The Brandery, el saló internacional de moda promogut per Fira de Barcelona. L’escola Arsenal va enviar a concurs sis propostes, les dels alumnes Ana Macias, Anna Via, Joel Vives, Mercè Mateu, Nadia Saiz i Sara Paniagua, que es van sumar a les dels més de cent cinquanta inscrits. Entre els dotze finalistes d’aquest concurs d’àmbit estatal adreçat a joves d’entre 15 i 19 anys, es trobaven les dels sis alumnes d’Arsenal. El jurat designat pels organitzadors del Saló The Brandery, The Georgian Manor House i la Nuova Academia di Belli Arti de Milà, van atorgar una menció d’honor a tres dels dissenys presentats per Arsenal. Els de Mercè Mateu, Nadia Saiz i Anna Via.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: