Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní celebra el Dia mundial sense tabac canviant cigarretes per xocolata

Aquest divendres, 31 de maig, es celebra el Dia sense Tabac, diada promoguda per l’Organització Mundial de la Salut amb l’objectiu de donar a conèixer els riscs per a la salut associats al consum del tabac i promoure polítiques eficaces per a reduir aquest consum.

Per quart any consecutiu, el Servei de Salut de la capital del cava i la unitat de deshabituació tabàquica del CAP Sant Sadurní instal·laran, demà dijous, de 9 del matí a 1 del migdia, un estand a la plaça de l’Ajuntament, on facilitaran informació a totes les persones que desitgin ajuda per deixar de fumar i es farà un intercanvi de cigarretes per xocolata entre les persones que accedeixin a desprendre-se’n. També qui ho desitgi podrà fer-se una prova consistent a mesurar la quantitat de monòxid de carboni en l’aire espirat per saber l’estat dels seus pulmons o bé, realitzar el test de Fagerström per determinar la seva addicció al tabac.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: