Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Roser Rigol, Christian Ballesteros i Adrià Galimany, millors estudiants de Vilafranca

El Rotary Club de Vilafranca va lliurar aquest dilluns els premis als millors estudiants de Vilafranca del curs 2011-2012. Paral·lelament, el Rotary va lliurar el premi professional 2013 al mestre i historiador Joan Soler Bordes per la seva trajectòria professional i humana.

Els premis als millors estudiants arriben a la 18a edició i es lliuren als joves que han tret millor nota al batxillerat i a la selectivitat dels 3 instituts públics de Vilafranca i de l’ Escola Montagut.

El primer premi ha estat per el vilafranquí Christian Ballesteros, exalumne de l’Eugeni d’Ors, amb una nota d’accés a la universitat de 9,3. Actualment està estudiant Enginyeria de Telecomunicacions a la UB i més endavant, li agradaria fer una estada a l’estranger. El premi del Christian és l’assistència a un camp de treball a Bèlgica, residint amb una família rotària.

El segon premi ha estat per Roser Rigol de Font-Rubí, exalumne del Milà i Fontanals, amb una nota d’accés de 9,1. La Roser, que cursa Belles Arts i anirà a un camp de fotografia a Turquia, està molt satisfeta amb el premi.

Adrià Galimany, de La Granada i exalumne de l’institut Alt Penedès, ha guanyat el 3r premi que consisteix en una estada en un camp de la república Txeca, aquest juliol. L’Adrià Galimany està estudiant Ciències Físiques a la Universitat de Barcelona i ara es troba estudiant intensament per als exàmens de final de curs.

En el decurs de l’acte, el Rotary Club de Vilafranca també va lliurar el premi professional 2013 a Joan Soler Bordes per la seva trajectòria professional i humana. Dedicat professionalment a la docència, a l’escola Sant Elies, Soler Bordes va ser fundador i president de l’Institut d’Estudis Penedesencs.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: