Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Paraules al Claustre i + ha arrencat aquest 2013 amb Antoni Sabaté Mill

Per quart any consecutiu, el Servei de Cultura de Vilafranca ha encetat la programació del cicle Paraules al Claustre i +, durant el mes de maig. Una jornada d’homenatge a l’arxiver, cronista, professor i escriptor Antoni Sabaté Mill obria dissabte passat el cicle.

La jornada, que va comptar amb una trentena d’assistents, volia retre homenatge a Sabaté Mill i apropar la qualitat de la seva obra i del seu pensament des, de perspectives i experiències molt diverses. Hi van intervenir el Doctor en Història i president de l’IEP, Ramon Arnabat, el metge Antoni Comas, exmembre de la junta del Museu de Vilafranca, el periodista Enric Tomàs i Quim Jubert, Montse Juvé i Fonxo Blanc, coautors de l’antologia De prop i de lluny.

El regidor de Cultura, Raimon Gusi, destacava el gran actiu que representa Sabaté Mill per Vilafranca i donava les claus de la consolidació del cicle Paraules al Claustre i +.

 

L’any vinent, Paraules al Claustre i + començarà amb una jornada d’homenatge a Antoni Massanell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: