Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola ha baixat l’IBI un 10% en tres anys

Segons un estudi inicial de les ordenances fiscals d’Olèrdola encarregat per la UEP al gabinet d’advocats Batlle&Casanovas i Tutusaus&Cardús, es conclou que amb caràcter general s’han congelat la majoria d’impostos i taxes municipals, a excepció de l’impost de vehicles de tracció mecànica i la taxa de recollida d’escombraries. No obstant això, l’estudi troba rellevant el fet que l’IBI s’ha disminuït un 4% i un 10% en tres anys. <br />

L’estudi s’ha donat a conèixer en el marc d’una reunió de treball entre l’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, i el gerent de la Unió Empresarial del Penedès, Francesc Simó.

Segons l’alcalde, els punts forts d’Olèrdola per les empreses son una bona comunicació als seus polígons industrials, uns impostos i taxes competitives, un sòl industrial consolidat, uns serveis tècnics potents amb capacitat de resoldre amb agilitat les gestions i tràmits i un ajuntament sanejat que paga als seus proveïdors en un termini de 18 dies. Alhora, reconeix que el polígon del Clot de Moja té dificultats pel que fa al control d’inundacions i que s’ha de millorar la comunicació amb les empreses instal•lades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: