Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Sant Josep de Vilafranca guanya el concurs Euroscola a Catalunya

El proper 21 de juny un grup d’alumnes de 3r d’ESO de l’Escola Sant Josep es desplaçaran a l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona per tal de recollir el premi com a guanyadors a Catalunya del concurs Euroscola.

Euroscola és el concurs escolar organitzat per l’Oficina d’Informació del Parlament Europeu a Espanya que té com a objectius fomentar l’ús d’Internet i de les noves tecnologies com a eines educatives, apropar la UE als joves millorant-ne el coneixement, i fomentar també l’aprenentatge de llengües europees, essencial per aconseguir una Europa unida. Per això el joc es desenvolupa en tres versions lingüístiques: castellà, català i anglès. Els participants poden optar per concursar en qualsevol d’aquestes tres llengües.

La participació al concurs es va traduir en la posada en marxa d’un blog i en la realització d’un conjunt d’activitats, adaptat als diferents nivells educatius, que es van dur a terme el passat 9 de maig, Dia d’Europa.

La participació al concurs va sorgir arran de les informacions que el Servei de Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès facilita periòdicament als centres escolars sobre la Unió Europea.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: