Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La tercera edició de la Cursa d’Orientació Lluís Barrera espera acollir un total de 360 participants

El proper dia 2 de juny el Club Esportiu Penedès i els Xicots de Vilafranca tornen a organitzar la Cursa d’Orientació Lluís Barrera, cursa que porta el nom del carismàtic casteller dels Xicots i membre del Club Esportiu Penedès, en la seva especialitat de curses d’orientació nocturnes.

<!–[if gte mso 9]><xml> <o:OfficeDocumentSettings> <o:AllowPNG /> </o:OfficeDocumentSettings> </xml><![endif]–>

<!–[if gte mso 9]><xml> <o:OfficeDocumentSettings> <o:AllowPNG /> </o:OfficeDocumentSettings> </xml><![endif]–>

Com cada any es realitzaran dues curses, i des del Xicots es mostren molt satisfets de l’acollida que té la proposta, ja que creix el nombre de participants any a any. I es diversifica també la seva procedència, acostant-se cada cop més a les persones que els agrada aquest tipus de curses, com explica des de la Junta organitzadora en Carles Adell.

La primera de les dues curses serà una cursa d’orientació adreçada a majors de 14 anys i que tindrà un recorregut aproximat d’uns 10km pels voltants de Vilafranca. Aquest any aquesta cursa serà puntuable a la lliga de Curses de Muntanya del Gran Penedès. Com destaquen des de l’Esportiu Penedès, una de les novetats destacades d’aquesta edició.

La segona es planteja com una cursa més lúdica, adreçada a joves i infants amb els seus pares, que vulguin fer una cursa buscant unes fites pel centre de Vilafranca i realitzant una petita prova en trobar-les, compartint la possibilitat de poder fer esport tota la família. Els preus de les curses són populars, 3€ per al cursa curta i 5€ per la cursa llarga.

La primera de les curses s’iniciarà a 2/4 de 10 del matí, i la segona a 2/4 d’11. Sobre les 12 del migdia es farà el lliurament dels premis. S’acompanyarà d’un festival infantil i un vermut popular.

Tothom que participi a la cursa tindrà un obsequi i els participants de la cursa llarga una samarreta tècnica commemorativa. Es disposarà de servei de guarda-roba a Cal Noi-Noi i dutxes a l’Escola Estalella i Graells.

Les inscripcions es poden fer a cal Noi Noi o al blog cursaorientaciolluisbarrera.blogspot.com

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: