Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fassina forma 75 aturats

A través de La Fassina, el Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca impulsa dos programes mixtes de formació i treball subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat i el Fons Social Europeu.

Aquests programes, iniciats aquest gener passat, són ocupació per a persones en situació de llarga durada i Joves per l’Ocupació.

Els dos programes de formació, amb alternança amb l’experiència laboral en empreses de diferents sectors del territori, van destinats a 30 persones en situació d’atur de llarga durada i a 45 joves en situació d’atur amb la finalitat de millorar la seva pràctica professional, proporcionant-los la qualificació professional i les competències bàsiques personals que els permetin ampliar les oportunitats d’inserció en el mercat laboral.

Els programes alternen formació i treball mitjançant accions de tutoria, formació teòrica i pràctica  i experiència professional en empreses i entitats sense afany de lucre del territori, en els sectors de forn i pastisseria, atenció sociosanitària, comerç, indústries vinícoles i indústria logística.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: