Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La capella de Sant Joan acollirà una exposició amb finalitat social de gravats i rèpliques i originals de marcs i quadres antics

Aquests dies en Manel Carrasco està acabant de preparar a casa seva el material que a partir del proper 1 de juny es podrà veure a la Capella de Sant Joan sota el lema de “Gravats en sèrie. Estil dels segles XVIII i XIX. Originals i rèpliques de marcs, quadres i cornucòpies isabelins”.

Es tracta d’una exposició que posarà el material a la venda, i que destinarà els beneficis a la Fundació Amàlia Soler de Vilafranca.

Carrasco comenta que la idea va sorgir després de veure que disposava de molt de material guardat. Va pensar que fer aquesta exposició amb aquesta finalitat era una bona manera de posar-lo en valor.

S’hi podran veure gravats antics i rèpliques i originals de marcs, quadres i cornucòpies . Hi haurà també una planxa original per tal que la gent pugui veure també d’on surten i com es fan els gravats.

Els gravats procedeixen d’Itàlia i Anglaterra. I els marcs, com aquesta mostra que ens feia el mateix Carrasco, procedeixen de material que tenien  emmagatzemat i que han refet, retocat adaptat per aquesta exposició que es podrà visitar fins el 16 de juny a la capella de Sant Joan.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: