Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Juan Carlos Borrego presenta a Vilafranca la seva novel•la "Brut nature"

L’escriptor vilanoví Juan Carlos Borrego presentarà el dijous 16 de maig, a un quart de nou del vespre, a l’Agrícol de Vilafranca, la seva segona novel•la, "Brut nature", que acaba de publicar l’editorial Piolet.

L’acte, organitzat per la llibreria La Cultural en col•laboració amb l’Institut d’Estudis Penedesencs, tindrà com a mestre de cerimònies l’escriptor David Monteagudo, que farà una glossa sobre aquesta novel•la ambientada en bona part al Penedès, amb l’actual crisi econòmica com a qüestió de fons i el cava amb un paper protagonista.<br />
De fet, aquest és l’element que vincula els personatges -un constructor que, a més, forma part dels "boixos nois", un professor xantatgista, una prostituta, una professora i la seva amant, un magrebí i un banquer- que van trenant la història d’aquesta novel•la que transcorre al Penedès però també a la serra del Montsec.<br />Tot i que és molt conegut pels seus treballs sobre investigació històrica local i, sobretot, com a reconegut autor de guies per a excursionistes a l’àmbit penedesenc, però també al Montsant i el Delta de l’Ebre entre d’altres, el cert és que és un apassionat de la literatura de ficció. <br />Borrego va obtenir l’any 2009 el Premi de Narrativa Breu Ciutat de Mollerussa per l’obra "Cafè amb sal" que aquell mateix any va publicar Pagès Editor. El 2010 va publicar "El Penedès llegendari", un recull de rondalles de l’àmbit penedesenc, i ara veu la llum la seva segona novel•la.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: