Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jaume Gramona es postula per presidir l’Institut del Cava

El copropietari de les Caves Gramona i president del clúster vitivinícola català Innovi, Jaume Gramona, es postula com a successor de Joan Amat a la presidència de la patronal Institut del Cava.

Amat, que fa uns mesos va anunciar la seva candidatura a la presidència del Consell Regulador del Cava, ja ha acabat el mandat, però la junta de la patronal cavista va acordar que continués fins que se celebrés la propera assemblea general.

La de Jaume Gramona ha estat l’única candidatura presentada i per tant el proper 5 de juny en el decurs de la darrera reunió de junta directiva, que ha de renovar diversos càrrecs entre els quals els de president i vicepresident, i en la posterior assemblea general sortirà escollit nou president de l’Institut del Cava.

Al programa De copes de PTV, Jaume Gramona ha explicat que està molt il·lusionat i que confia que “en aquesta nova etapa es podran fer moltes coses”.

Gramona també ha parlat de l’altra patronal cavista, Pimecava. Diu que les dues patronals van en la mateixa direcció i confia que podran “arribar a ser un sol bloc”.

En el decurs de l’entrevista Jaume Gramona recorre, sovint, al terme consens i destaca també la tranquil·litat que li dona el fet que les grans empreses confiïn en ell, que representa unes caves mitjanes.

Jaume Gramona també encapçala la candidatura de l’Institut del Cava al subcens 3 en les pròximes eleccions del Consell Regulador del Cava.

<strong><br /></strong>

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: