Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es posa en marxa la cooperativa de serveis, Cooperem

Què necessites? Nosaltres t’ho fem, aquest és el lema i full de ruta amb els quals començarà a caminar Cooperem, una cooperativa de serveis que és fruit d’una iniciativa impulsada per la regidoria d’Acció Social de Sant Sadurní per tal de fomentar l’autoocupació i obrir noves possibilitats en el mercat de treball.

La cooperativa, que agrupa una quinzena de persones, la gran majoria de Sant Sadurní, oferirà els seus serveis en quatre àmbits principals: assistència domiciliària, servei de neteja, reformes i manteniment, i atenció, cura infantil i lleure.

Amb un servei de qualitat, proximitat i responsabilitat, Cooperem inicia un camí per fer-se un lloc com a proveïdor de serveis a les persones, empreses i institucions.

Aquest dimarts, en la presentació d’aquesta associació empresarial la sala d’actes del Casal d’Entitats es va omplir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: