Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots volen estrenar algun castell de 8 aquest diumenge a la diada del Firal, en que els acompanyaran Capgrossos i Vella

Els Xicots volen descarregar el 3 de 8 que van carregar per Fires, i podríen optar per estrenar el 4 de 8 .

El cartell de la diada del Firal que organitzen els Xicots de Vilafranca aquest diumenge és de veritable luxe, ja que a banda dels amfitrions seran a plaça Capgrossos de Mataró i Vella de Valls.

Una diada que dimecres a la tarda es presentava amb la presència dels propis Xicots i dels Capgrossos de Mataró, que van avançar els objectius per la matinal de diumenge. Aina Mallol, cap de colla dels Xicots i Cugat Comas, cap de pinyes dels Capgrossos remarcaven que es tracta d’una diada de màxims. Mallol disculpava també els representants de la Vella de Valls, que no podien assistir a la sessió.

Mallol recordava que diumenge passat, per Fires, ja van fer el primer castell de 8 de la temparada, un 3 que van carregar. El repte seria poder-lo descarregar, i fins i tot estrenar algun altra castell de 8. Podria ser el 4 de 8.

Els de la camissa vermella tenen divendres el seu darrer assaig abans de la diada del Firal, memorial Joan Sol, tot i que recordem també actuaran dissabte a la tarda en el decurs de l’encén la flama que organitza l’Assemblea Nacional Catalana.

Per la seva banda, des dels Capgrossos es remarcava la il·lusió de ser a Vilafranca, i les ganes d’actuar en aquesta diada dels Xicots. I més quan és a una setmana del seu aniversari.

Per aquests motius, Comas insistia en que es plantegen una actuació de màxims, amb castells de 8 de gamma alta i en que el 5 de 8 podria tenir-hi un lloc destacat.

Els Xicots han organitzat una botifarrada diumenge al matí, abans de la diada, oberta a tothom qui vulgui participar-hi. Es poden fer les inscripcions a través de la seva pàgina web.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: