Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El periodisme en temps de crisi, centrarà la tertúlia d’aquest dissabte organitzada per la llibreria La Cultural

“El periodisme i la crisi/la crisi del periodisme” és el títol de la tertúlia organitzada per la llibreria La Cultural que tindrà lloc aquest dissabte, com sempre a partir d’un quart de 5 de la tarda, a l’Agrícol de Vilafranca.

A la sessió participaran com a convidats Josep Alsina, director de Ràdio Televisió Vilafranca; Ernest Gili, periodista digital; Eduard Pujol, director de RAC 1;  i Ricard Rafecas, director d’El 3 de Vuit.

La caiguda del consum derivada de la crisi econòmica s’ha traduït en una davallada de la publicitat, principal ingrés dels mitjans de comunicació, i tot plegat ha obligat les empreses periodístiques a ajustar plantilles i retallar despeses. I tot això ha coincidit en el temps amb el creixement exponencial dels nous sistemes de comunicació com internet, telèfons mòbils i xarxes socials, que semblen haver posat en qüestió el paper dels mitjans de comunicació convencionals. Aquestes seran algunes de les qüestions que es plantejaran al llarg d’aquesta tertúlia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: