Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Penedès desembarcarà a Barcelona del 14 al 16 de juny

Els dies 14, 15 i 16 de juny, l’Acadèmia Tastavins organitza el desembarcament promocional del Penedès a Barcelona. Es farà al Passeig Joan de Borbó i hi haurà activitat des de les dotze del migdia fins a quarts d’onze de la nit estructurada en una extensa mostra de vins de la DO, música en directe, exposicions i actes paral·lels.

Els Tastavins organitzen aquest esdeveniment partint de que el 70% del vi que es consumeix als restaurants de Barcelona no és català i de que, tot i que la DO Penedès elabora 17 milions d’ampolles, Catalunya en compra 20 a La Rioja. Amb la voluntat de revertir aquesta realitat i augmentar la presència del Penedès, sobretot a Barcelona, volen que la iniciativa sigui una eina de promoció molt potent que acabi creant riquesa al nostre territori.

A banda del programa d’activitats del Penedès a Barcelona, que comptarà amb conferències, un espai d’entitats, trobades de peces folklòriques i de colles castelleres, hi haurà un dinar amb els alcaldes del territori i la investidura d’honor de l’alcalde de Barcelona Xavier Trias.

Però també s’estan acabant de tancar altres propostes com un passaport per als museus de les comarques penedesenques, una capsa regal per passar un cap de setmana al Penedès i l’excursió “12 hores al Penedès”.

El Penedès a Barcelona té un pressupost de 160.000 euros, dels quals un terç és aportat pels ajuntaments de les comarques del Penedès, l’Anoia i el Garraf, un altre terç pels patrocinadors i, el darrer, a través dels ingressos que es facin a taquilla. De moment, un 62% dels ajuntaments s’han adherit a la proposta amb la seva col·laboració econòmica. I els Tastavins esperen vendre entre 4.000 i 5.000 tiquets per cobrir el seu terç.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: