Dissabte, 17 d'Abril de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal acull la presentació del llibre “ A peu per la Via Augusta”

<span lang="CA">Es tracta d’un llibre a 3 mans, escrit pel vilafranquí Casimir Pla, el vendrellenc Joan Anton Ventura i el martorellenc Miquel Vives, i publicat per l’editorial Cossetània dins la col·lecció Azimut.</span>

<span lang="CA">La idea del llibre sorgeix de molt lluny, tot i que pròpiament el treball d’escriptura l’han dut a terme en els darrers 3 anys. La presentació del llibre va anar a càrrec del periodista penedesenc Antoni Ribas que va destacar que es tracta molt més d’una simple guia. I és que, de fet, el llibre és molt més ric. Els autors han intentat explicar per on passava la Via Augusta tot i que és complicat definir-ne el recorregut, ja que a banda de l’Arc de Barà i el Pont del Diable de Martorell, no hi ha restes que permetin saber amb exactitud si pertanyien o no a aquesta via romana.</span> El llibre també neix amb l’objectiu de convertir-se en una eina de divulgació històrica, per fer excursions o simplement per reivindicar que es respectin els camins històrics.

Efemèrides

16 d’Abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: